Mötet äger rum på Scandic Plaza,
Allégatan 3, Borås
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Darknet - den mörka webben

Vilka ljusskygga aktiviteter försiggår i internets mörka syskon och hur kan du och ditt företag skydda er från dataintrång?

Sårbarheten i många digitala miljöer är stor och allt för stor andel av svenska bolag tar stora risker utan att veta om det. Något så oskyldigt som att hjälpa en besökare skriva ut ett dokument från en USB-sticka kan leda till ett stort dataintrång med stor skada och höga kostnader för bolaget.

Jonathan Ebbersten från från Zacco- DTI kommer att gå igenom hur du och ditt bolag kan skydda dig från bl.a. ID-Stölder, Spoofing, Phising, Social Engineering och Ransomware. Han kommer även att berätta om Darknet – internets mörka syskon och de ljusskygga aktiviteter som försiggår där.

Tag chansen att lyssna och säkra upp dina och ditt bolags digitala miljöer.

OBS!

Vi vet hur viktigt det fysiska mötet är när du ska hålla dig uppdaterad. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar platsen vi är på till lokaler som gör att vi kan hålla avstånd

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Cia Vakoufari

NOSHOW-avgift

Vi har ett begränsat antal platser och våra event är mycket populära, meddela oss därför i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än starttiden för seminariet tar vi ut en avgift på 300 kronor ex moms.

Om du inte kan komma, meddela oss gärna.

Mötet äger rum på Scandic Plaza

Var:
Allégatan 3, Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS