Online från Borås
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Darknet - den mörka webben

Vilka ljusskygga aktiviteter försiggår i internets mörka syskon och hur kan du och ditt företag skydda er från dataintrång?

Sårbarheten i många digitala miljöer är stor och allt för stor andel av svenska bolag tar stora risker utan att veta om det. Något så oskyldigt som att hjälpa en besökare skriva ut ett dokument från en USB-sticka kan leda till ett stort dataintrång med stor skada och höga kostnader för bolaget.

Jonathan Ebbersten, expert inom IT-säkerhet, kommer att gå igenom hur du och ditt bolag kan skydda dig från bl.a. ID-Stölder, Spoofing, Phising, Social Engineering och Ransomware. Han kommer även att berätta om Darknet – internets mörka syskon och de ljusskygga aktiviteter som försiggår där.

Ta chansen att lyssna på Jonathan och säkra upp dina och ditt bolags digitala miljöer.

Vi prioriterar våra besökares och medarbetares hälsa, och vill att du ska känna dig trygg när du besöker oss. Därför erbjuder vi för närvarande våra seminarier enbart digitalt.

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Cia Vakoufari

Var:
Online från Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS