Sänds via Zoom,
Online från Borås
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Lyckas med employer branding

Hur har employer branding förändrat talangmarknaden under tiotalet och vilka konsekvenser får det för din strategiska agenda in i tjugotalet?

Företagskultur är inget nytt. Det har diskuterats som en central del av strategier under många år och det har skrivits otaliga böcker och avhandlingar om ämnet. Men vad är employer branding?

Poyan Karimi från employer branding- och rekryteringsföretaget Oddwork ger oss konkret data från dagens talangmarknad. Han  berättar hur du kan stärka ditt varumärke som arbetsgivare både strategiskt och operativt. Du får också exempel på övningar som är applicerbara direkt in i din organisation.

TALARE

Poyan Karimi,  CEO och Senior Employer Branding Advisor, Oddwork

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Cia Vakoufari

Sänds via Zoom

Var:
Online från Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS