Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Österlånggatan 40, Borås
Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Att leda globala team

Det är en utmaning att leda globala team. Här får du tips av Stephanie Gibbs från Berlitz om hur du når högre affärsresultat och en bättre arbetsmiljö.

Att framgångsrikt leda och arbeta på en multikulturell arbetsplats kräver en djupgående förståelse för hur människor präglas och agerar utefter sina kulturella preferenser. Genom att fördjupa dig i ämnet kan du nå fram till dina kollegor och kunder på ett effektivt sätt, uppnå högre affärsresultat och bidra till en bättre arbetsmiljö. 

På detta seminarium berättar Stephanie Gibbs från Berlitz* om vad som är viktigt att ha i åtanke när man leder ett globalt team. Hon ger dig konkreta verktyg i hur du bäst hanterar och får ut det mesta av den enorma potential som det innebär att arbeta i en mångkulturell miljö. 

*Berlitz grundades 1878 och erbjuder  skräddarsydda språk-och interkulturella utbildningar i över 70 länder.

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.


FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Cia Vakoufari

NO SHOW-avgift

Vi har ett begränsat antal platser och våra event är mycket populära, meddela oss därför i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än starttiden för seminariet tar vi ut en avgift på 300 kronor ex moms.

Om du inte kan komma, meddela oss via:
medlem@vastsvenskahandelskammaren.se 

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Österlånggatan 40, Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS