Sänds via Zoom,
Online från Borås
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Affärsmöjligheter med 5G

Nästa generations mobilnät kommer att förändra världen igen och är en del av vår tids snabba teknikskiften. Hur kan du dra nytta av de nya förutsättningarna?

5G är ett fundament för innovation och disruption i den fjärde industriella revolutionen. Jonas Wilhelmsson på Ericsson ger oss en övergripande bild av vad 5G innefattar, fördjupning inom olika användningsområden samt exempel på hur realtidskommunikation både kan transformera traditionella verksamheter och vara en förutsättning för helt nya.

TALARE

Jonas Wilhelmsson, Global Engagement Director - IoT for Connected Industries and Sustainable Societies, Ericsson

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Cia Vakoufari

Sänds via Zoom

Var:
Online från Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS