Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Varnhemsgatan 16A, Skövde

39 av 55 platser kvar

Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

När ansvar blir lönsamt

Företag kan bli bättre på att kommunicera på vilket sätt de tar ett samhällsansvar. Träffa Anna Urombi på Add/truly och få tips.

Många företag vill bidra till det samhälle de är en del av, både lokalt och globalt, och engagera medarbetarna i olika sociala frågor. Men varför är så många verksamheter så tysta om det arbete och det stöd de ger?

Tillsammans med CSR Västsverige har vi bjudit in Anna Urombi, CEO och medgrundare till Addtruly, ett företag som skapat en digital plattform som underlättar för företag att ta socialt ansvar på ett enkelt och effektivt sätt. Under lunchen delar hon med sig av hur företag ska bli bättre på att kommunicera på vilket sätt de tar ett samhällsansvar. Hon menar att det finns en stor potential i att berätta om hållbarhetsarbetet på ett transparent sätt, det kan faktiskt lyfta affärerna!

Mötet vänder sig till dig som är intresserad av affärsutveckling och ledarskapsfrågor. Välkommen!

STÄRK ER KONKURRENSKRAFT, BLI MEDLEM IDAG

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Bjarne Pettersson för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Varnhemsgatan 16A, Skövde


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Ja jag vill boka min plats.