Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Österlånggatan 40, Borås

Fullsatt

Ladda ner kalenderhändelse

Samhällsutveckling ur ett hållbart perspektiv

Välkommen på jullunch med Swecos vd Ann-Louise Lökholm Klasson.

Träffa Ann-Louise Lökholm Klasson, vd på Sweco. Hon kommer tala om hur globala drivkrafter påverkar samhällsplaneringen, om digitaliseringen som en möjlighet för att göra våra städer smartare och mer hållbara samt om vikten av ett klokt och modigt ledarskap.

Ann-Louise beskriver också hur hållbarhetsfrågorna påverkar Swecos kunder och därmed Swecos affär, och hur företaget arbetar med hållbarhet för att fortsätta vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Ann-Louise Lökholm Klasson är vd för Sweco Sverige med 6300 medarbetare. Hon har arbetat på Sweco sedan 2008 och har en bakgrund från IT. Hon har 20 års erfarenhet av ledarskap och nominerades till ”Årets ledare” på Sweco i 2014.

Välkommen!

Mötet är för närvarande fullsatt men vi har en väntelista. Mejla borasregionen@vastsvenskahandelskammaren.se så hör vi av oss det blir platser lediga. 

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår .

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Cia Vakoufari

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Österlånggatan 40, Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy