Mötet äger rum på Science Park,
Lokal: Insikten, Kanikegränd 3B, Skövde
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Crash course i strategisk affärsutveckling

Kickstarta igång 2021! Här lyfter serieentreprenören Johan Sköld på Chalmers Ventures framgångsfaktorer och berättar hur du kan skapa stabilitet och lönsamhet i ditt företag.

Mänskliga relationer utgör grunden i princip alla affärer. Varför lyckas vissa personer oftare än andra? Tillsammans med Johan Sköld från Chalmers Ventures kickstartar vi igång 2021 med en crash course i strategisk affärsutveckling. Vi fördjupar vi oss i det mellanmänskliga samspelet som är helt avgörande för hur man lyckas inom såväl försäljning, som ledarskap och i livet i stort.

Om Johan Sköld: Han är en av landets främsta experter inom ledarskap, faktabaserad affärsutveckling och försäljning. Han är serieentreprenör, företagsledare och investerare. Johan jobbar idag huvudsakligen som Head of Growth på Chalmers Ventures AB. Johan brinner för att hjälpa företag att skapa en stabil och lönsam tillväxt. I över 25 år har han kombinerat roller inom teknisk utveckling och försäljning i ledande befattningar och bedriver egen investeringsverksamhet med ett 30-tal onoterade innehav. Han är ledamot i och rådgivare till ett flertal styrelser, en omtyckt föreläsare vid bl.a. Chalmers, KTH, Sveriges Arkitekter och inte minst Handelshögskolan i Stockholm. Han har även skrivit en av Sveriges mest sålda böcker inom försäljning.

OBS!

Vi vet hur viktigt det fysiska mötet är när du ska hålla dig uppdaterad. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar platsen vi är på till lokaler som gör att vi kan hålla avstånd.

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Alexander Fornsjö för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Alexander Fornsjö.  

NOSHOW-avgift

Vi har ett begränsat antal platser och våra event är mycket populära, meddela oss därför i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än starttiden för seminariet tar vi ut en avgift på 300 kronor ex moms.

Om du inte kan komma, meddela oss gärna.

Mötet äger rum på Science Park

Var:
Lokal: Insikten, Kanikegränd 3B, Skövde


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Ja jag vill boka min plats.