Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Parkgatan 49, Göteborg
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Market update Vietnam

Vietnam – Det nya Kina? Vi ger en överblick över Vietnam med fokus på sourcing men även som marknad för exportförsäljning. 

Givetvis är Vietnam med sina 95 miljoner betydligt mindre än Kina men ändå alltmer idag betraktat som den kanske hetaste sourcing destinationen. Mycket till följd av att supply chains alltmer kompliceras genom handelskonflikten mellan USA och Kina och att man vill se alternativ till den sistnämnda.  Men är det verkligen ett substitut i kvalitet, priser och har du tillgång till allt du har i Kina? 

Talare

Kommer inom kort.

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Stina Jernhed för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Stina Jernhed

NO SHOW

PARKGATAN 49

Vi har ett begränsat antal platser och våra event är mycket populära, meddela oss därför i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än starttiden för seminariet tar vi ut en avgift på 300 kronor ex moms.

Om du inte kan komma, meddela oss via:
medlem@vastsvenskahandelskammaren.se 

WEBINAR

Att delta online kan ej ge en no-show kostnad.

Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Parkgatan 49, Göteborg
SEMINARIET SÄNDS ONLINE & ÄGER RUM PÅ VÅRT KONTOR I GÖTEBORG,

PARKGATAN 49


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS