Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Parkgatan 49, Göteborg
BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

Ledarskap: Att gå från att veta till att göra

Hör experten prata om hur företag kan ta till sig av det senaste inom tillämpat ledarskap och hur du undviker att ledarskapet blir flaskhalsen i organisationens utveckling.

I en värld som kräver allt snabbare omställningar och anpassning, lärande och beslutsfattande är ledarskapet en viktig framgångsfaktor.

Lyssna till Tobias Eriksson om ledarskapets roll i att skapa förutsättningar för strukturerat organisatoriskt lärande och utveckling för att skapa hållbara resultat. En syn på ledarskapet som innebär att gå från att veta till att göra.

Tobias Eriksson är VD för den nordiska delen av EFESO med verksamhet i 27 länder. EFESO blev nyligen utsett till ett av tio konsultbolag i världen som har störst inflytande över utvecklingen inom Supply Chain, i synnerhet när det gäller produktionsutveckling. Världsledande företag som Tetra Pak och SCA Paper utgör ett par exempel. Även mindre Nordiska företag med stort inslag av servicekaraktär tar nu steget in i en ny arbetsmodell med högre grad av delegering och autonomitet. De företag som stannar kvar i den traditionella modellen kommer att ha svårt att konkurrera med de företag som får ut all kraft av hela sin organisation.

Detta event ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Olof Bladh för att komma och prova på som gäst.

Är du osäker på om ditt företag är medlem, använd dig av sökfunktionen nedan.

Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS