Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Varnhemsgatan 16A, Skövde

53 av 55 platser kvar

Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Låt företaget växa med en extern ordförande

Som ett av Skaraborgs många framgångsrika företag, har AB Furhoffs Rostfria, under ledning av Björn Furhoff, satsat på styrelsearbete och en extern ordförande.

1899 startade Carl Furhoff ett litet företag i Skövde för tillverkning av kopparkannor, kittlar, skopor mm. Kopparslageriet växte med åren samtidigt som verksamheten förändrades i takt med att nya generationer Furhoffare tog vid och ledde verksamheten vidare.

Under Björn Furhoffs ledning har företaget fortsatt växa och omsätter idag över 170 miljoner kr med sikte på mer. På detta seminarium delar han med sig av sina erfarenheter.

Mötet vänder sig till dig som är intresserad av ägar- och styrelsefrågor. Välkommen!

STÄRK ER KONKURRENSKRAFT, BLI MEDLEM IDAG

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Bjarne Pettersson för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Varnhemsgatan 16A, Skövde


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Ja jag vill boka min plats.