Mötet äger rum på Nova Mat & Möten,
Åkerssjövägen 10, Trollhättan
Boka Ladda ner kalenderhändelse

Kom igång med AI i din verksamhet

Välkommen till en crash course i AI för management. Med en grundläggande förståelse och rätt angreppssätt kan du snabbt vara igång med AI i din egen verksamhet.

Det går nu inte en dag utan att man hör storslagna (och ibland oroande) framtidsvisioner om digitalisering och den artificiell intelligensens intåg i samhället och näringslivet. Men AI är här redan idag och med en grundläggande förståelse och rätt angreppssätt kan du vara igång med AI i din egen verksamhet på momangen! 
 
Detta seminarium syftar till att skapa insikt och konkretisering av möjligheterna med AI för det västsvenska näringslivet här och nu. Vår egen digitaliseringstalesperson Linus Bille presenterar sin analys av vad AI innebär för samhället generellt och för näringslivet mer specifikt, samt ger sin crash course i AI för management.

Mötet vänder sig till dig som är intresserad av marknad och nya affärer. Välkommen!

STÄRK ER KONKURRENSKRAFT, BLI MEDLEM IDAG

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Bjarne Pettersson för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Mötet äger rum på Nova Mat & Möten

Var:
Åkerssjövägen 10, Trollhättan

Ja jag vill boka min plats.