Varbergs Kusthotell (restaurangen),
Nils Kreugers väg 5, Varberg
BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

Juridik för global e-handel

så undviker du juridiska fallgropar

För företag med e-handel eller planer på e-handel blir juridiken allt viktigare. Detta gäller inte minst företag som säljer internationellt. Ett stort antal lagar gäller för företag som säljer på internet – såväl till konsumenter som till företag.

E-handelsjuridiken är så mycket mer än GDPR och köpvillkor. Under detta seminarium bjuder advokat Agnes Hammarstrand på en introduktion till juridiken kring företagens närvaro online, samt praktiska råd kring vad ni som företag behöver tänka på vid internationell försäljning. Du får även möjlighet att ställa företagsspecifika frågor kring global e-handel.

Agnes Hammarstrand är advokat vid Advokatfirman Delphi och specialiserad på juridiken kring e-handel, retail, IT och dataskydd (GDPR). Hon är framröstad som den advokat svenska advokater själva helst anlitar inom affärsjuridikens områden. Agnes är även en uppskattad föreläsare.

Advokatfirman Delphi är en advokatbyrå med kompetens inom alla affärsjuridikens områden med lokala närvaro i Varberg under ledning av advokat Caroline Alexandersson Vartia samt i Halmstad under ledning av advokat Måns Persson.

Vi avvrundar med att berätta om konceptet Vi är Varberg som syftar till att ge en gemensam bild av vad Varbergs näringsliv står för.

Tillsammans med Åsa Åkesson från NOD Varberg berättar vi mer om konceptet Vi är Varberg - ett initiativ av och för företagare.

Läs mer: Vi är varberg

Varmt välkommen från 07:30 för frukost och mingel.

Detta event ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta medlem@vastsvenskahandelskammaren.se för att komma och prova på som gäst.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta Ewa Andinsson

Varbergs Kusthotell (restaurangen)

Var:
Nils Kreugers väg 5, Varberg

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS