Mötet äger rum på First Hotel Billingehus,
Alphyddevägen, Skövde

69 av 200 platser kvar

Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Varför händer allt så snabbt?

Välkommen till ett annorlunda julmingel tillsammans med Jonas Hammarberg, medförfattare till Apparnas Planet. Han har en unik förmåga att koppla samman organisation, kultur och ledarskap i en digital värld.


Vi kan vara eniga om att allt som kan utmanas kommer att utmanas, allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och med det förändras förutsättningarna radikalt. Vad innebär det för verksamheten? Hur gör vi en framgångsrik digital transformation? Hur får vi organisationen att vilja vara med och hur hanterar vi motståndet? 

Möt Jonas Hammarberg, affärscoach, föreläsare och författare och högaktuell med boken Apparnas Planet – människans roll i en digital värld.  Han skrev även den bästsäljande boken Get Digital or die trying tillsammans med författarkollegan Arash Gilan. Jonas har en unik förmåga att koppla samman organisation, kultur och ledarskap i en digital värld. Tillsammans fördjupar vi oss i människans roll i den digitala transformationen.

Varmt välkommen till ett annorlunda julmingel!

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Bjarne Pettersson för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår .

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Bjarne Pettersson .

Mötet äger rum på First Hotel Billingehus

Var:
Alphyddevägen, Skövde


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Ja jag vill boka min plats.