Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Parkgatan 49, Göteborg
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Om VR, AR, och hur ditt företag kan tillämpa tekniken idag

Vi försöker se in i framtiden och reder ut hur så kallade immersiva teknologier kan komma att bli avgörande för ditt företag och din bransch.

VR, Virtual Reality var under del av 90-talet en hype som ganska snabbt kom att lägga sig då tekniken helt enkelt inte var bra nog för marknaden. Idag är teknologin aktuell inom flera olika branscher och inte bara begränsat till spel och film. Likaså har vi andra former av teknologier som av många betraktas ha den största potentialen, främst i form av AR - Augmented Reality men även MR-Mixed Reality och XR, Extended Reality. Gemensamt för dem är att 3D och AI är viktigt för dem alla.

Med hjälp av experter reder vi ut begreppen och visar hur teknologierna används inom olika branscher som byggsektorn, fordonsindustrin, utbildningar och rekrytering.

Talare

Robert Åberg, Gothenburg/Lund Unit Manager, Sigma Technology
Artem Petrenko, Managing Director, Sigma Sweden Software

Fler tillkommer.

No show


Vi har ett begränsat antal platser. Då våra event är mycket populära vill vi gärna att du meddelar oss i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än starttiden för seminariet tar vi ut en avgift på 300 kronor. Detta är en del i vårt hållbarhetsarbete, där vi värnar om såväl miljön som våra medlemmars resurser.

Om du inte kan komma, meddela oss på:
medlem@vastsvenskahandelskammaren.se 

Detta event ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta medlem@vastsvenskahandelskammaren.se för att komma och prova på som gäst.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Jesper Öhrn

Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS