Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Parkgatan 49, Göteborg

FULLBOKAT

Ladda ner kalenderhändelse

Hållbarhet

Att leva eller överleva?

Det som tidigare var förväntningar är nu hygienfaktorer för både kunder och medarbetare.

Det ställs allt större krav på att företag ska vara transparanta med vilket avtryck som lämnas ur ett hållbarhetsperspektiv.

Vad är det egentligen som behöver göras och varför? Under seminariet utgår vi från vilka förväntningar och krav som vilar på företagen, bland annat utifrån FNs globala hållbarhetsmål. Här får ni tips på hur ni kan påbörja ert hållbarhetsarbete och de positiva effekterna av en hållbar affärsmodell.

Talare

Maria Gelin från Lore. Maria har lång erfarenhet av hållbarhetsarbete inom tillverkningsindustri, fastighetsutveckling och transport, senast som Environmental manager på Swedavia.

Detta event ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta medlem@vastsvenskahandelskammaren.se för att komma och prova på som gäst.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM seminariet?

Kontakta vår kollega Camilla Kinnear.

Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

NO SHOW-avgift

Vi har ett begränsat antal platser och våra event är mycket populära, meddela oss därför i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än starttiden för seminariet tar vi ut en avgift på 300 kronor ex moms.

Om du inte kan komma, meddela oss via:
medlem@vastsvenskahandelskammaren.se