Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Parkgatan 49, Göteborg
BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

Går det att köra bil och parkera i Göteborg?

Göteborg genomgår sin största förändring i modern historia. Många byggprojekt är på gång och arbetet inför 2021-jubileet pågår för fullt samtidigt som Västlänken är i startgroparna. Att bygga mer stad och utveckla kollektivtrafiken är nödvändigt för Göteborg, men det är viktigt att framkomligheten i staden inte försämras.

Många av våra medlemmar oroas redan av parkeringsläget i staden och bygget av Västlänken kommer att påverka ytterligare 1900 parkeringsplatser. Ambitionen är att ersätta alla p-platser som påverkas men sammantaget verkar det bli färre platser i Göteborg de kommande åren. Hur skall vi göra för att klara av flödena av bilar och människor under byggnadsåren som väntar?

Maria Stenström, vd för Göteborg Stads Parkeringsbolag, har nya siffror på hur situationen ser ut och en hel del svar om ersättningsparkering.

Lars Backström, vd för Västtrafik, kommer att berätta om hur kollektivtrafiken kan arbeta tillsammans med näringslivet för att öka framkomligheten.

Morgonen avslutas med ett panelsamtal. Det kommer att finnas möjlighet för dig att ge dina synpunkter och ställa frågor.

PANEL

Lars Backström, vd, Västtrafik

Shahbaz Khan, trafikkommunalråd (S)

Axel Josefson, kommunalråd (M)

Maria Stenström, vd, Göteborg Stads Parkeringsbolag

Lena Dalerup, vd, Innerstaden

Detta event ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Olof Bladh för att komma och prova på som gäst.

Är du osäker på om ditt företag är medlem, använd dig av sökfunktionen nedan.

 

 

Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS