Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Parkgatan 49, Göteborg
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Framtidsnycklar till ägarlett bolag

I Sverige är 98% av alla företag ägarledda. Dessa företag är speciella just för att ägarna är aktiva i den dagliga verksamheten på ett eller annat vis.

För att ett ägarlett bolag ska kunna skala upp krävs det insikt och medvetenhet om de utmaningar man kan möta. 

Föreläsaren och författaren Agneta Olsson, med egen erfarenhet som extern vd i ägarlett bolag, kommer att guida dig genom detta medlemsseminarium. Först belyser Agneta vikten av ett ägardirektiv samt ger tips på hur du på ett smart sätt kan skala upp ett ägarstyrt företag.  

På scen: Newbody Grundare Dan Renholm och nästa generation Emelie Renholm, numera styrelseledamot berättar ”The true story of Newbody”. Vilka lärdomar kan de dela med sig av? Vilka fallgropar bör du se upp med och hur gör man på bästa sätt för att få bolaget att växa.  

Mötet vänder sig till dig som är intresserad av ägar- och tillväxtfrågor, vill träffa andra ägare, styrelseledamöter och vd:s eller kanske planerar att ta in extern kompetens i styrelsen eller som vd.  

Välkommen!

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Stina Jernhed för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Stina Jernhed

NO SHOW-avgift

Vi har ett begränsat antal platser och våra event är mycket populära, meddela oss därför i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än starttiden för seminariet tar vi ut en avgift på 300 kronor ex moms.

Om du inte kan komma, meddela oss via:
medlem@vastsvenskahandelskammaren.se 

Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Parkgatan 49, Göteborg


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS