Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Österlånggatan 40, Borås
BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

För ökad lönsamhet - tänk hållbarhet

Larmrapporter om klimatförändringar och vår ökande resursförbrukning når oss dagligen. För att undvika förödande konsekvenser måste vi alla jobba med att minska vår klimatpåverkan.

Men det finns inte något ont som inte har något gott med sig. I synnerhet för det dynamiska näringslivet som finns i Västsverige. Framtiden kommer att belöna de företag som redan nu börjar se över sina affärsmodeller, sin produktion och sina kunders krav. Med tiden kommer det att bli alltmer lönsamt att i alla avseenden tänka och agera hållbart. Idéer som vi kommer fram till idag kan inom en snar framtid omsättas i produkter och tjänster för dem som inte kommit lika långt i sin förändring.

Men som alla förändringsprocesser kan även denna process kräva lite inspiration och hjälp på vägen. Det vill vi ge dig på detta medlemsmöte. Vi gästas av en rad representanter för företag och organisationer som redan idag tänker hållbart både kring sina produkter och tjänster, sin omvärld och sina anställda.

Talare

Marcus Bergman, vd, Galantus AB

Pratar trender inom hållbarhet generellt och några av de utvecklingsprojekt som Galantus driver. Marcus var tidigare hållbarhetschef på Gina Tricot.

Gunilla Hell-Bellman, Sjuhärads Samordningsförbund

Fokuserar på hållbarhet ur ett humanperspektiv och även hållbarhet när det kommer till rekrytering av personal.

Detta event ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Emil Pettersson för att komma och prova på som gäst.

Är du osäker på om ditt företag är medlem, använd dig av sökfunktionen nedan.

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Österlånggatan 40, Borås

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS