Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Parkgatan 49, Göteborg
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

CX Management– Är ditt företag redo?

Många företag lägger idag stora pengar på arbetet med kundupplevelsen. Vad är det som avgör om man lyckas eller inte?

Det sägs att kunden har makt och kunskap kring produkter och priser. Idag kan helhetsupplevelsen av produkter/tjänster och varumärke avgöra om du vinner dina kunders och medarbetares hjärta och hjärna.

Hela 80% av vd:ar menar att CX är ett av de mest prioriterade områdena. Customer Experience Management utmanar organisation, process, varumärke och ledarskap – är du och ditt företag redo?

På scen

Tina Söderlund och Anna Lindqvist leder Creuna, en av Nordens ledande digitala byråer inom customer experience. Som specialister på affär, teknik och design utmanar de företag att skapa en förändring hur vi idag använder och ser på vår digitala omvärld i förhållande till våra kunder och varumärken.

Tillsammans utmanar de begreppen, delar med sig av insikter och fakta från sina kunder och case. 

Välkommen!

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Stina Jernhed för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Stina Jernhed

NO SHOW-avgift

Vi har ett begränsat antal platser och våra event är mycket populära, meddela oss därför i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än starttiden för seminariet tar vi ut en avgift på 300 kronor ex moms.

Om du inte kan komma, meddela oss via:
medlem@vastsvenskahandelskammaren.se 

Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Parkgatan 49, Göteborg


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS