Market Update USA

Seminariet äger rum på,
Österlånggatan 40, Borås
BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

Vad händer i USA och hur påverkas svenska företag av handelskriget?

Få kan neka till att det har varit en händelserik period under president Donald Trump men frågan är hur det påverkar dina affärer och framtida affärer med USA?

USA är världens största ekonomi och Sveriges största exportmarknad när man ser till hela förädlingskedjan av exportprodukter samt tjänsteexporten. Det är med andra ord en marknad som alla exportföretag bör ha koll på.

Jesper Öhrn på Västsvenska handelskammaren tillsammans med James Armstrong från Business Sweden i Chicago håller i seminariet. De ger en uppdatering på den allt mer protektionistiska hållningen från Trump-administrationen och det eskalerande handelskriget gentemot Kina och övriga världen, däribland EU. James kommer att ge oss en bakgrund till läget på den amerikanska marknaden samt presentera en helt färsk studie med ett 30-tal svenska dotterbolag i USA, vilken visar hur de påverkas av den uppkomna marknadssituationen. Jesper och James ger konkreta tips på hur ditt företag kan och bör agera.

Har du frågor av juridisk karaktär och/eller vill höra mer om detta samt lyfta egna frågeställningar? Då kan du efter seminariet gemensamt med andra företag sitta med vår amerikanska samarbetspart, Tom Thorelli, ägare av Thorelli & Associates i Chicago.

Seminariet äger rum på

Var:
Österlånggatan 40, Borås

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS