Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Österlånggatan 40, Borås

2 av 40 platser kvar

Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Beteendeförändring genom nudging

Nudging har svept världen med storm sedan Richard Thaler fick Nobelpris i ekonomi 2017 och idag använder tusentals företag och en lång rad länder sig av teknikerna.

Mänsklighetens evolutionära ursprung har format hur vi fungerar. Superoptimerade för livet på savannen, är vi sämre anpassade till livet i dagens moderna samhälle. Genom en förståelse för hur vi utvecklats kan vi bättre anpassa verksamhet till hur människor faktiskt fungerar.

Linus Olsson Collentine är psykologen och nudgingexperten som guidar dig från savannen till storstadsdjungeln. På vägen får vi möta våra tankefel och genvägar. Det kan ge dig kraften att förstå och anpassa din verksamhet till hur irrationell den moderna människan verkar vara.

Mötet vänder sig till dig som är intresserad av hur mänskligt fungerande och psykologi spelar roll för din organisation.

Välkommen!

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår .

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Cia Vakoufari

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Österlånggatan 40, Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS