Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Österlånggatan 40, Borås

39 av 40 platser kvar

Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Att ta ledarskap över rädslan

Så kan du komma över rädslor och inte låta dig påverkas av dem, vare sig privat eller på jobbet. Möt Mathilda Ekström, certifierad ledar- och verksamhetsutvecklare.

På detta lunchmöte träffar du Mathilda Ekström, certifierad ledar- och verksamhetsutvecklare. Hon har under sina 14 år som socialpsykolog haft förmånen att leda utvecklingsprocessen för över tusen individer inom främst ledarskap, hälsa och karriär. Hennes spetskompetenser är; ledarskap, grupprocesser och kommunikation.

Mötet vänder sig till dig som är intresserad av ledarskapsutveckling. Välkommen!

STÄRK ER KONKURRENSKRAFT, BLI MEDLEM IDAG

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Österlånggatan 40, Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS