Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Österlånggatan 40, Borås

1 av 40 platser kvar

Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Att ta ledarskap över rädslan

Så kan du komma över rädslor och inte låta dig påverkas av dem, vare sig privat eller på jobbet.

Möt Mathilda Ekström, certifierad ledar- och verksamhetsrutvecklare, som under sina 14 år som socialpsykolog fått förmånen att leda utveckingsprocesser för både individer och verksamheter för en rad spännande bolag i tillväxt.

Vår rädsla är personlig, precis som vårt ledarskap. Ofta står vår rädsla i vägen för oss i vardagen. Mathilda vill utmana oss att förvandla rädslan till mod genom insikt och handling, både privat och i vårt yrkesliv. 

Under lunchen går hon igenom:

  • Rädslans mekanismer och effektiva verktyg att bygga mod. 
  • Vad menas med självledarskap och det inre ledarskapet?
  • Vad vinner du på att stärka ditt självledarskap och hur gör du?
  • Vad forskningen säger om motivation, beslutsfattande och beteendeförändring och hur du kan omsätta detta i ditt ledarskap och i din verksamhet?

Mötet vänder sig till dig som är intresserad av ledarutveckling, självledarskap, beteendeförändring och motivationsforskning.

Välkommen!

STÄRK ER KONKURRENSKRAFT, BLI MEDLEM IDAG

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Österlånggatan 40, Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS