Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Varnhemsgatan 16A, Skövde

19 av 55 platser kvar

Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Att ständigt stå på scen

Så skapar du rätt budskap för att få människor att vilja följa dig.

Lena Ahlström driver Ledarstudion utifrån att en bättre värld skapas av människor som förstår och berör varandra. Som ledare står vi ständigt på scen och blir bedömda i allt vi säger och inte säger, gör och inte gör. Tillsammans med Lena Ahlström och Anita Heikkilä Einarsson får vi i ett interaktivt föredrag inspiration och viktiga nycklar för att stärka det personliga varumärket, skapa rätt budskap och att få människor att vilja följa dig.

Mötet vänder sig till dig som är intresserad av ledarskapsfrågor. Välkommen!

STÄRK ER KONKURRENSKRAFT, BLI MEDLEM IDAG

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Bjarne Pettersson för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Varnhemsgatan 16A, Skövde


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Ja jag vill boka min plats.