Mötet äger rum på Nova Mat & Möten,
Åkerssjövägen 10, Trollhättan

43 av 50 platser kvar

Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Att lyckas med en extern ordförande

Byggingenjörsföretaget Integra gick från 0 till 250 miljoner i omsättning på tjugo år. Tillsammans med en av grundarna, Anders Skoglund, pratar vi om företagets framgångsfaktorer och att lyckas med en extern ordförande.

1999 startade Anders Skoglund tillsammans med 13 medarbetare byggingenjörsföretaget Integra, en organisation utan hierarkier, med korta beslutsvägar och stort eget ansvar. Under Anders Skoglunds ledning växte företaget och 2019 såldes Integra till Projektengagemang för 250 miljoner.

 

Tillsammans med Anders pratar vi om framgångsfaktorer, milstolpar och utmaningarna inom bolagsbyggande, styrelsearbete och att lyckas extern ordförande. 

 

Mötet vänder sig till dig som är intresserad av ägar- och styrelsefrågor. Välkommen!

STÄRK ER KONKURRENSKRAFT, BLI MEDLEM IDAG

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Bjarne Pettersson för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Mötet äger rum på Nova Mat & Möten

Var:
Åkerssjövägen 10, Trollhättan


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Ja jag vill boka min plats.