Mötet äger rum på Folkets Hus Kulturhuset,
Kungsgatan 25, Trollhättan

FULLSATT

Ladda ner kalenderhändelse

Att leda med (h)järnkoll

Ledarskapsforskaren Maria Tornberg berättar hur du kan använda kunskap om hjärnan för att skapa ett effektivt ledarskap.

Neuroledarskap är ett nytt och högaktuellt ämnesområde som bygger på modern hjärnforskning. Maria Tornberg  har tjugo års erfarenhet av organisationsutveckling och ledarskap, är certifierad i neuroledarskap och har forskat om högpresterande ledningsgrupper. 

Ta del av hennes kunskap om hur hjärnans funktion, drivkrafter och behov påverkar vår förmåga till samarbete, kreativitet, produktivitet och som därmed ökar dina medarbetares välmående och prestation..

Mötet vänder sig till dig som är intresserad av ledarskapsfrågor. Välkommen!

MÖTET ÄR FÖR NÄRVARANDE FULLSATT. Vi har en väntelista. Mejla fyrbodal@vastsvenskahandelskammaren.se så hör vi av oss om det blir lediga platser.

STÄRK ER KONKURRENSKRAFT, BLI MEDLEM IDAG

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Bjarne Pettersson för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Mötet äger rum på Folkets Hus Kulturhuset

Var:
Kungsgatan 25, Trollhättan


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy