Seminariet sänds online & äger rum på vårt kontor i Göteborg,
Parkgatan 49, Online & Göteborg
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Så lyckas du med din försäljning - virtuellt!

Den nya tiden ställer nya krav och utmaningar inom försäljning. Här får du tips och inspiration om hur du lyckas virtuellt.

Tycker du att det är en utmaning att gå från ett fysiskt säljmöte till ett virtuellt? Behöver du guidning, tips och inspiration på vägen för att leverera dina möten på topp även via datorn? Du är inte ensam om att tycka att den nya verkligheten och verktygen är utmanande – men det finns saker du kan göra för att lyckas!

Välkommen till ett lite annorlunda medlemsseminarium och en inspirerande timme tillsammans med försäljningsexperten Eric Odelfelt från Mindset. Du som deltagare kommer att engageras i mötet via Zoom så att din miljö blir så lik den som du upplever när du sitter online i ett säljmöte med en kund.

Eric kommer att dela med sig av fakta, inspiration och konkreta tips om hur du kan förbättra dina säljmöten, leda säljteam online och hur du lyckas med din försäljning virtuellt. Under timmen medverkar även Johanna Hagard Gissberg, kundansvarig på Mindset, som ställt om alla sina möten till virtuella upplevelser för sina kunder.

På scen

Eric Odelfelt, försäljningsexpert, Mindset
Johanna Hagard Gissberg, kundansvarig, Mindset

Frågor om seminariet

Kontakta medlem@vastsvenskahandelskammaren.se

Seminariet sänds online & äger rum på vårt kontor i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Online & Göteborg

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS


Jag deltar