Online
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Så framtidssäkrar vi kompetensen i Västsverige

Hur säkrar vi på sikt kompetensen för att ta vara på Västsveriges stora tillväxtpotential?

Fram till 2035 ska det investeras 1000 miljarder kronor i infrastruktur och stadsutveckling i Göteborgsregionen. Nya tekniker, konsumtionsmönster och klimatomställningen ställer krav på nya produktionssätt och affärsmodeller.

Välkommen till ett seminarium där vi diskuterar långsiktiga strategier för kompetensförsörjning. Allt ifrån internationell talangattraktion till hur vi stärker skolan och får fler ingenjörer och yrkesutbildade i Västsverige.

Du får möjlighet att påverka och ge inspel till Handelskammarens arbete med kompetensförsörjning. Du får också lyssna till hur andra företag arbetar och förslag på hur ditt företag kan engagera sig för att stärka kompetensen i regionen.

Seminariet inleds med ett samtal på temat mellan företagsledaren Carl Bennet och Västsvenska Handelskammarens vd Johan Trouvé.

Endast för dig som medlem

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Jeanette Andreasson för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlem, använd dig av vår sökfunktion.

Frågor om seminariet

Kontakta vår kollega Louise Stommendal.

Var:
Online

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS


Jag deltar


Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.