Mötet äger rum på Scandic Plaza,
Allégatan 3, Borås
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Så framtidssäkrar du din affär

Hållbarhet och digitalisering är två begrepp som är här för att stanna. Men hur kan de hjälpa din affär att finnas även i framtiden?

IPM Ulricehamn är en varumärkesbyrå som arbetar med affärsutveckling där digitalisering och hållbarhet är viktiga delar. Anna Carendi och Catharina Nord från IPM Ulricehamn ger dig nycklarna till hur du implementerar hållbarhet i din affärsmodell och hur digitaliseringen kan vara en del av den. Du får också konkreta exempel på nytänkande affärsmodeller inom tjänstefiering, cirkulära affärsmodeller och delningsekonomi.

PÅ SCEN

Anna Carendi, hållbarhetsstrateg, IPM Ulricehamn
Catharina Nord, affärsområdesansvarig, IPM Ulricehamn 

Moderator: Ove Lillestöl, Västsvenska Handelskammaren

Endast för dig som medlem

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

Frågor om seminariet

Kontakta vår kollega Cia Vakoufari

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller dig uppdaterad om läget förändras. Just nu kan 50 personer delta på plats.

Mötet äger rum på Scandic Plaza

Var:
Allégatan 3, Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS