Endast online,
Seminariet sänds via Zoom, Online
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Det nya ledarskapet

Att få koll på varför din hjärna reagerar som den gör kommer hjälpa dig på jobbet. Du blir en bättre ledare både för dig själv och andra.

Vilket år det har varit. Jobba på distans, inte träffa folk. Ständig förändring. Inte konstigt om du känner dig stressad och orolig. Du är ju människa. Din hjärna jobbar dygnet runt för att du ska överleva. Men visste du att den även påverkar förmågan till kreativitet, motivation och samarbete?

Tillsammans med experter får du i detta möte dyka ner i det område som vi kallar ”Det nya ledarskapet”. Här ingår neruoledarskap, SCARF®-modellen, självledarskap och nudging. Gemensam nämnare för dessa områden är den senaste forskningen om hjärnan.

Du får tips hur du skapar rätt förutsättningar för dig själv och ditt team – att både må bra och prestera som bäst.

Välkommen till ett interaktivt Zoom-möte!

Endast online

Var:
Seminariet sänds via Zoom, Online


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS


Jag deltar