Endast online,
Seminariet sänds via Youtube, Online
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Vi tar pulsen på världsekonomin

De senaste decennierna har en intensiv globalisering skett som inneburit att våra ekonomier knyts allt närmre varandra samtidigt som protektionismen ökat. Hur påverkar detta din affär?

Idag påverkas vi, på gott och ont, av det som händer på andra delar av klotet på ett helt annat sätt än tidigare. Under senare tid illustreras det kanske allra tydligast av Covid-19 pandemin, USA-Kina handelskonflikten samt Brexit. Men också av en unik räntesituation och på sina håll oroliga bostadsmarknader. Vad händer i världsekonomin och hur påverkar det dig och ditt företag?

Västsvenska Handelskammaren arrangerar ”Pulsen på världsekonomin” en gång varje höst och vår för att förklara större aktuella skeenden i världsekonomin och handeln.

På scen

Annika Winsth, chefsekonom, Nordea
Jesper Öhrn, chef internationell affärsutveckling, Västsvenska Handelskammaren

Frågor om seminariet

Kontakta: medlem@vastsvenskahandelskammaren.se

Endast online

Var:
Seminariet sänds via Youtube, Online


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS


Jag deltar