Online
Anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Prova på: Young Professionals

Young Professionals riktar sig till dig i början av karriären och som vill utvecklas vidare. Här möter du relevanta personer för att diskutera aktuella frågor och utbyta erfarenheter.

ÄMNE: Kontroll är meningslöst och förändring är för förlorare

Som en av grundarna till teknikbolaget Qamcom har Johan Lassing med rötterna i Borås blivit van vid att ligga i verklig framkant inom den senaste tekniken. Han kommer att föreläsa om hur teknikutveckling påverkar oss och det samhälle vi lever i. Vad kan vi förvänta oss att tekniken kommer att hjälpa oss med och vilka faror behöver vi se upp med. Samt hur kan vi använda oss av teknik till att bli mer effektiva och lönsamma?


SAMTALSLEDARE

Mathilda Ekström, certifierad ledar- och verksamhetsutvecklare

FÖR VEM?

Young Professionals riktar sig till dig i början av karriären och som vill utvecklas vidare.  Din titel spelar inte så stor roll men vi utgår från att du har en ansvarsbetonad roll. Det viktigaste är din ambition om att utvecklas som ledare. 

VAD INGÅR?

4 rundabordsmöten med inspiration och diskussion, 2 ledarskapsträffar och Oss emellan (större events för alla Västsvenska Handelskammarens nätverksdeltagare) under ett år. Vid varje möte serveras lunch, frukt och kaffe.

Antalet platser är begränsat till personer som matchar kriterierna för Young Professionals. Vi reserverar oss för att göra ett urval, så att det blir så relevant som möjligt för alla.

Har du frågor? Kontakta vår kollega Emil Pettersson.

Läs mer om Young Professionals 

Välkommen!

Var:
Online

Intresseanmälan