Nätverksträffen är hos RO-gruppen,
Wieslanders väg 4, Borås
Anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Prova på: Young Professionals

Young Professionals riktar sig till dig i början av karriären och som vill utvecklas vidare. Här möter du relevanta personer för att diskutera aktuella frågor och utbyta erfarenheter.

LEDARSKAPSTRÄFF 

Andreas Jaldevik – Hur är det att vara VD på ett av Sveriges mest innovativa byggföretag?

Vi kommer att åka till RO-Gruppen AB och lyssna till Andreas Jaldevik som är VD där. RO-gruppen startade i form av ett mindre familjeföretag 1982 och sysselsätter idag ca. 170 medarbetare. Bolaget är rankade som en Sveriges bästa arbetsgivare. Med visionen om att bygga en bättre värld har Andreas och hans medarbetare blicken riktad mot att varje dag bringa förnyelse till byggbranschen. Efter Andreas dragning finns möjlighet för diskussion och frågor. I samband med besöket ingår lättare förtäring.


SAMTALSLEDARE

, certifierad ledar- och verksamhetsutvecklare

FÖR VEM?

Young Professionals riktar sig till dig i början av karriären och som vill utvecklas vidare.  Din titel spelar inte så stor roll men vi utgår från att du har en ansvarsbetonad roll. Det viktigaste är din ambition om att utvecklas som ledare. 

VAD INGÅR?

4 rundabordsmöten med inspiration och diskussion, 2 ledarskapsträffar och Oss emellan (större events för alla Västsvenska Handelskammarens nätverksdeltagare) under ett år. Vid varje möte serveras mat, frukt och kaffe.

Antalet platser är begränsat till personer som matchar kriterierna för Young Professionals. Vi reserverar oss för att göra ett urval, så att det blir så relevant som möjligt för alla.

Har du frågor? Kontakta vår kollega Emil Pettersson.

Läs mer om Young Professionals 

Välkommen!

Nätverksträffen är hos RO-gruppen

Var:
Wieslanders väg 4, Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Intresseanmälan