Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Österlånggatan 40, Borås
Anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Prova på: Young Professionals

Young Professionals riktar sig till dig i början av karriären och som vill utvecklas vidare. Här möter du relevanta personer för att diskutera aktuella frågor och utbyta erfarenheter.

HENRIK BJÖRKLUND: LINKEDIN - BÅDE ETT SÄLJVERKTYG OCH DITT ANSIKTE UTÅT

Vi har bjudit in Henrik Björklund som är specialist på LinkedIn och digital försäljning. Han kommer att berätta hur man ska tänka när man sätter ihop sin LinkedIn-profil men även hur man kan använda LinkedIn och andra sociala medier för att nå ut till nya kunder eller hitta nya kollegor. LinkedIn har på kort tid blivit ett av de främsta sälj- och rekryteringsverktygen. I Sverige finns det över 4 miljoner människor registrerade med en LinkedIn profil, så möjligheterna är enorma.


FÖR VEM?

Young Professionals riktar sig till dig i början av karriären och som vill utvecklas vidare.  Din titel spelar inte så stor roll men vi utgår från att du har en ansvarsbetonad roll. Det viktigaste är din ambition om att utvecklas som ledare. 

VAD INGÅR?

4 rundabordsmöten med inspiration och diskussion, 2 ledarskapsträffar och Oss emellan (större events för alla Västsvenska Handelskammarens nätverksdeltagare) under ett år. Vid varje möte serveras mat, frukt och kaffe.

Antalet platser är begränsat till personer som matchar kriterierna för Young Professionals. Vi reserverar oss för att göra ett urval, så att det blir så relevant som möjligt för alla.

Har du frågor? Kontakta vår kollega Emil Pettersson.

Läs mer om Young Professionals 

Välkommen!

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Österlånggatan 40, Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Intresseanmälan