Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Österlånggatan 40, Borås

Prova på

Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Prova på nätverk: Young Professionals

Young Professionals är nätverket för dig i början av karriären och som vill utvecklas vidare.

PROGRAM

09:00 Rundabordsdiskussion
11:30 Lunch
12:00 Workshop med Jon Eklöf: Varför skulle någon vilja bli ledd av dig? – Om konsten att släppa taget om dig själv och andra

Jon Eklöf har en bakgrund som advokat, förhandlare och AI-forskare. Han arbetar som Chief Data & Analytics Officer vid GKN Aerospace där han leder digitaliserings- och AI-frågor i en högteknologisk tillverkningsindustri. Parallellt föreläser han om ledarskap och om hur hjärnan påverkar vårt beteende. 

15.00 Tack för idag

FÖR VEM?

Young Professionals riktar sig till dig i början av karriären och som vill utvecklas vidare. Din yrkestitel är inte det avgörande men vi utgår från att du har en ansvarsbetonad roll. Det som är viktigast är din ambition. Din vilja att utvecklas, stärka dina ledarskapsförmågor och ta mer ansvar i framtiden.


VAD INGÅR?

4 rundabordsmöten med inspiration och diskussion, 2 ledarskapsträffar och övriga vip-event under ett år. Vid varje möte serveras mat, frukt och kaffe.

Antalet platser är begränsat till personer som matchar kriterierna för Young Professionals. Vi reserverar oss för att göra ett urval, så att det blir så relevant som möjligt för alla.


Har du frågor? Kontakta vår kollega Emil Pettersson.

Läs mer om Young Professionals


Välkommen!

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Österlånggatan 40, Borås

INTRESSEANMÄLAN Young professionals Borås