Här hittar du oss i Göteborg,
Parkgatan 49, Göteborg

Fullsatt

Ladda ner kalenderhändelse

Prova på nätverk: Young Professionals

I Young Professionals möter du relevanta personer för att diskutera aktuella frågor och utbyta erfarenheter. Nätverket riktar sig till dig upp till 35 år i näringslivet.

Är du nyfiken på Västsvenska Handelskammarens arbete med att stärka unga ledare som siktar mot yrkeslivets ledande positioner?

Nätverket Young Professionals riktar sig till yrkesverksamma upp till 35 år. Din titel spelar inte så stor roll men vi utgår från att du har en ansvarsbetonad roll. Det viktigaste är din ambition om att utvecklas som ledare.

Välkommen till en kväll där du får lära känna nätverket Young Professionals. Kvällens upplägg speglar en ordinarie nätverksträff, så att du får en inblick i hur det fungerar. 

upplägg

15:30 | Incheckning, vi bjuder på enklare mat

16:00 | Vi hälsar välkomna och vår vd Johan Trouvé introducerar dig till Västsvenska Handelskammaren och delar med sig av sin omvärldsspaning.

16.30 | Fördjupande rundabordsmöten under ledning av profesionella samtalsledare

18.00| Vi bjuder på after work och avrundar kvällen

Antalet platser är begränsat till personer som matchar kriterierna för Young Professionals. Vi reserverar oss för att göra ett urval, så att nätverket blir så relevant som möjligt för alla.

Läs mer om Young Professionals 

Anmäl dig och säkerställ din plats redan nu. Varmt välkommen!

Här hittar du oss i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg