Äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Parkgatan 49, Göteborg
Ladda ner kalenderhändelse

Prova på nätverk: Strategigrupp för marknadschefer

Nu släpper vi nya platser i vårt uppskattade nätverk för marknadschefer. I skräddarsydda nätverksgrupper löser du dina ledarskapsutmaningar under sekretess.

På Västsvenska Handelskammaren träffas marknadschefer från olika branscher kontinuerligt för att diskutera strategiska ledarskapsfrågor. Hos oss utvecklas du i din yrkesroll genom att träffa likasinnade, byta erfarenheter och få nya insikter. Nätverket består av skräddarsydda grupper som träffas under sekretess för att möjliggöra det öppna samtalet.

Nu har du möjlighet att kostnadsfritt testa om detta är något för dig och ditt företag.

På detta prova på-möte  berättar vi mer om vårt nätverk för marknadschefer. Du får även lyssna till vår digitaliseringstalesperson Linus Bille som reder ut begreppen och ger oss en inblick i vilka trender som har störst potential att påverka marknadschefens utmaningar och möjligheter i närtid.  

VR, AR, AI, 5G, IOT, ICO… Förvirringen är ett faktum! Vi lever mitt i skärningspunkten mellan en mängd olika teknikskiften och användarupplevelser. Hur skall man som marknadschef förhålla sig till allt som driver digital transformation i samhället, hos kunden, och inte minst internt i den egna organisationen? 

Välkommen till oss!

 Ja, jag vill komma

Platserna på detta prova-på-möte är främst avsedda för dig som arbetar inom marknad och försäljning. 

FRÅGOR?

Har du frågor eller vill veta mer, kontakta vår kollega Zandra.

Äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

Ja, jag vill komma!