Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Varnhemsgatan 16A, Skövde
BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

Anders Danielsson, ny landshövding i Västra Götalands län

Välkommen till vårt traditionsenliga julmingel. Tillsammans med vår nye landshövding i Västra Götalands län tar vi oss an ledarskapet ur ett annorlunda perspektiv.

I kampen om kompetensen spelar ledarskapet en allt större roll. Anders Danielsson, landshövding i Västra Götalands län, leder en organisation som genom samverkan mellan stat och region ska skapa förutsättningar för tillväxt. Tillsammans pratar vi om vilka utmaningar hans ser och vilka av hans tidigare erfarenheter han kommer ha mest nytta av i sitt nya uppdrag. 

Därefter äter vi en julinspirerad lunch och mäter våra kunskaper. Vinnare skall koras.

Denna nätverksträff är ett Oss emellan-event endast för dig som är medlem eller med i något av av våra fyra olika nätverk Exec, Next&Now, Strategigrupper eller Young Professionals. Kontakta Bjarne Pettersson om du vill komma och prova på som gäst.

Vad är ett Oss emellan?


Konceptet Oss emellan är en stor nätverksträff som samlar hela Handelskammarens nätverk. Ett tillfälle där Young Professionals, chef och vd knyter kontakt med varandra. Från scen inspireras du av ett spännande företag eller framgångsrik ledare.

 

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Varnhemsgatan 16A, Skövde

Ja jag vill boka min plats.