Onlinekurs, starta när du vill online, Online
Köp kursen

Onlinekurs i neuroledarskap

En onlinekurs som ger dig grunderna i neuroledarskap och hur hjärnans behov påverkar vår förmåga till samarbete, kreativitet och produktivitet.

Den mänskliga hjärnan är en social konstruktion. När de sociala interaktionerna fungerar bra på arbetsplatsen blir vi fokuserade, positiva och bra på att samarbeta. Fungerar de däremot dåligt börjar vi i stället försvara och skydda oss, vilket leder till brist på motivation och konflikter.

Målet med kursen är att omvandla de senaste forskningsrönen om hjärnan till konkreta ledarverktyg som höjer din och dina medarbetares prestationer, och som minskar ohälsosam stress. 

KURSEN RIKTAR SIG TILL

Du som vill utvecklas. Chefer och ledare på alla nivåer, ledningsgrupper, arbetsgrupper som vill jobba med motivation, förändring och ledarskap.

kursplan

 • Introduktion
 • Lektion 1: Vad är Neuroledarskap
 • Lektion 2: Hjärnans arbetssätt och processer
 • Lektion 3: Reglera dina känslor
 • Lektion 4: Öka din hjärnkapacitet
 • Lektion 5: SCARF®-modellen, en neurologisk motivationsmodell
 • Källhänvisningar
 • FAQ
 • Kunskapstest
FÖRELÄSARE

Maria Tornberg, ledarskapskonsult, Viktor Strateg AB och certifierad på Neuroleadership Institute i USA.

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om onlinekurser.

 1. En onlinekurs är perfekt för dig som vill studera när och var du vill. Genomsnittlig studietid för våra onlinekurser är 3 timmar.
 2. Du läser din kurs via Handelskammarens webbaserade utbildningsplattform Learnifier. Du behöver tillgång till en dator, surplatta eller mobiltelefon och en bra internetuppkoppling.
 3. När du anmält dig och valt betalningsalternativ, skickas ett bekräftelsemejl med inloggningslänk till den kurs du valt att gå. Kursen börjar när du trycker på inloggningslänken.
 4. Din inloggning till kursen är öppen i 6 månader. Du kan pausa, repetera, kolla dina kunskaper löpande under påbörjad kurs.
 5. Inget kursmaterial behöver inhandlas. Relaterat innehåll till våra kurser finns att ladda ner i utbildningsplattformen.

Du får en faktura på kursavgiften på det sätt du angivit när du registrerat din anmälan (betala som privatperson eller via företag samt antingen via e-post eller pappersfaktura).

Javisst! Du kan själv trycka ut ett intyg efter avslutad kurs vilket innebär efter att du genomfört "Kunskapstestet". Kursintyget får du i digitalt format.

 1. I kursen finns det Frequently Asked Questions (FAQ) - en sammanställning av alla frågor som uppkommit från deltagare.
 2. Om du inte hittar svar på dina frågor i FAQ – så har du kontaktuppgifter till föreläsaren.
 3. Du kan under kursens gång dela tankar, idéer och frågor med övriga kursdeltagare.

Hittar du inte svaret på din fråga eller vill ha mer information?

Kontakta kursansvarig Åsa Tegelberg.

Var:
Onlinekurs, starta när du vill online, Online

Ja, jag vill boka min plats


Betalning


Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.