Mötet äger rum på,
Parkgatan 49, Göteborg
Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Next Insight: Workshop

Vill du ligga steget före? Stärk din konkurrenskraft genom Next Insight, vårt nya forum för trendspaning och omvärldsbevakning.

Hur skapar man nya affärsmöjligheter från insikter och trender? Vi arbetar med frågan i vår extrainsatta workshop, öppen för dig som är med i Next Insight.

VARFÖR: Med rätt insikter ökar möjligheten att skapa effektiva lösningar på rätt problem – och därmed högre lönsamhet. Men för att lyckas hitta rätt insikter och trender och omsätta dem i den dagliga verksamheten krävs nyfikenhet, talang, träning och erfarenhet, vilket ofta saknas. Vi fokuserar på hur du kan ta nästa steg.

HUR: Under ledning av Marie Karlsson, beteendevetare och kommunikationsstrateg från Start Communication och Christer Hedberg, workshop- och designsprintfacilitator från &friends arbetar vi tillsammans med olika metoder för omvärldsbevakning och skapar en tydlig bild av de utmaningar vi står inför och de områden vi behöver fokusera på.

Välkommen till en ögonöppnande och fartfylld eftermiddag. Antal platser är begränsat, så anmäl dig nu.

INSPIRATÖRER

Marie Karlsson, beteendevetare och kommunikationsstrateg från Start Communication och Christer Hedberg, workshop- och designsprintfacilitator från &friends.
VILL DU LIGGA STEGET FÖRE DINA KONKURRENTER? GÅ MED I NEXT INSIGHT IDAG.

Detta möte är för dig vars företag är deltagare i NEXT INSIGHT.  Vill du veta mer om hur ditt företag går med, kontakta Malin Lundvall

Mötet äger rum på

Var:
Parkgatan 49, Göteborg


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Boka plats / intresseanmälan


Gör ett val