Mötet äger rum på,
Parkgatan 49, Göteborg
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

What's on 2021

Efter ett år präglat av en pandemi undrar vi vad som väntar oss nästa år. Erik Herngren på Kairos Future ger en inblick i vilka omvärldstrender som kommer att dominera 2021.

Under 2020 har många av de vanliga mekanismerna satts ur spel. Blir det en återgång till det normala eller väntar något annat 2021? Det lär inledas med fortsatt osäkerhet men där också många nya strukturer byggs upp i det tysta.

KUNSKAP: Vilka är de mest centrala utvecklingstrenderna som formar 2021 och de kommande åren. Vilka nya fenomen bubblar under ytan?

BENCHMARKING: Under mötet diskuterar vi Kairos Futures framtidsspaning. Hur kan du dra nytta av den i din verksamhet? Vad har du för fokus och förväntningar på 2021?

VERKTYG: Vi får ta del av Karios Futures analys.

INSPIRATÖR
Kairos Futures senior partner Erik Herngren har lång erfarenhet som konsult inom lednings-, strategi- och framtidsfrågor.
OBS!

Vi vet hur viktigt det fysiska mötet är när du ska hålla dig uppdaterad. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och vi har satt en ny maxgräns i lokalerna utifrån möjligheten att hålla avstånd. Om de nuvarande skärpta restriktionerna fortsätter, kan detta möte komma att bli helt digitalt.

VILL DU LIGGA STEGET FÖRE DINA KONKURRENTER? GÅ MED I NEXT INSIGHT IDAG.

Detta möte är för dig vars företag är deltagare i NEXT INSIGHT.  Vill du veta mer om hur ditt företag går med, kontakta Malin Lundvall

Läs mer om Next Insight

Mötet äger rum på

Var:
Parkgatan 49, Göteborg


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Boka plats / intresseanmälan


Gör ett val

Jag deltar