Mötet äger rum på,
Parkgatan 49, Göteborg
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Trender i faktabaserad affärsutveckling

Just nu finns det miljoner hypersmarta och supersnabba entreprenörer som försöker utmana affärsmodellerna hos nästan alla större företag i världen.

Så kallad faktabaserad affärsutveckling handlar dels om att förstå grunderna inom experimentering, men också om hur vi utvecklar långsiktigt stabila och lönsamma företag. De som lyckas har några saker gemensamt: I hur de skapar insikter, hur de eliminerar antaganden, hur de planerar och hur de utför sitt dagliga arbete.

KUNSKAP: Johan Sköld är en av landets främsta experter i tjänsteföretagsutveckling och vägleder oss inom de senaste trenderna inom faktabaserad affärsutveckling.

BENCHMARKING: Tillsammans diskuterar vi hur vi kan involvera såväl interna som externa kunder i affärsutvecklingen och hur vi etablerar en levande affärsstrategisk process?

VERKTYG: Vi kommer översiktligt gå igenom modeller, metoder och verktyg för att konkretisera ledningsarbetet.

INSPIRATÖR
Johan Sköld jobbar idag huvudsakligen som Head of Growth på Chalmers Ventures AB och brinner för att hjälpa företag att skapa en stabil och lönsam tillväxt. Han har i över 25 år kombinerat roller inom teknisk utveckling och försäljning i ledande befattningar och bedriver egen investeringsverksamhet med ett 30-tal onoterade innehav. Johan Sköld är ledamot i och rådgivare till ett flertal styrelser samt en omtyckt föreläsare vid bland annat Chalmers, KTH, Sveriges Arkitekter och inte minst Handelshögskolan i Stockholm. Han har dessutom skrivit en av Sveriges mest sålda böcker inom försäljning.
VILL DU LIGGA STEGET FÖRE DINA KONKURRENTER? GÅ MED I NEXT INSIGHT IDAG.

Detta möte är för dig vars företag är deltagare i NEXT INSIGHT.  Vill du veta mer om hur ditt företag går med, kontakta Malin Lundvall

Läs mer om Next Insight 

Mötet äger rum på

Var:
Parkgatan 49, Göteborg


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Boka plats / intresseanmälan


Gör ett val

Jag deltar