Next Insight sänds online & äger rum på vårt kontor i Göteborg,
Online & Göteborg
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Ledarskap i en oförutsägbar värld

När det inte längre går att följa en plan och framtiden är höljd i dunkel skapas stor osäkerhet som ställer till det för många företag och människor. Hur leder man sig själv och andra när man inte riktigt vet vart man ska?

Världen har blivit TOOKIG - tvetydig, oförutsägbar, omvälvande, komplex, instabil och allt mer gåtfull. Hur påverkar det oss? 

KUNSKAP: Vi får ta del av olika perspektiv på att leda människor i projekt och processer som präglas av hög osäkerhet.

BENCHMARKING: Hur påverkas människors beteende av hög osäkerhet? Hur kan jag som ledare bidra till att mina medarbetare kan prestera och utvecklas trots det?  

VERKTYG:   Du får med dig konkreta verktyg för att leda ditt team i projekt och processer när agila metoder inte räcker till.

INSPIRATÖRER
Mariah ben Salem Dynehäll är VD för Drivhuset Göteborg och metodansvarig för Drivhuset Norden. De senaste 18 åren har hon coachat människor och grupper från idéer till hållbara affärsmodeller, tränat tusentals människor i värdeskapande processer och genomfört utvecklings- och innovationslabb i vitt skilda sammanhang som till exempel stadsutveckling, skolutveckling och utveckling av besöksnäring.

Leif Denti fick sin doktorstitel från Göteborgs universitet 2013 när han disputerade med avhandlingen Leadership and Innovation in Research and Development Teams. Han är universitetslektor vid psykologiska institutionen, Göteborgs universitet och handleder doktorandprojekt och håller kurser om psykologin bakom kreativitet och innovation.
OBS!

Vi vet hur viktigt det fysiska mötet är när du ska hålla dig uppdaterad. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och vi har satt en ny maxgräns i lokalerna utifrån möjligheten att hålla avstånd. Om de nuvarande skärpta restriktionerna fortsätter, kan detta möte komma att bli helt digitalt.

VILL DU LIGGA STEGET FÖRE DINA KONKURRENTER? GÅ MED I NEXT INSIGHT IDAG.

Detta möte är för dig vars företag är deltagare i NEXT INSIGHT.  Vill du veta mer om hur ditt företag går med, kontakta Malin Lundvall

Läs mer om Next Insight

Next Insight sänds online & äger rum på vårt kontor i Göteborg

Var:
Online & Göteborg


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Boka plats / intresseanmälan


Gör ett val

Jag deltar