Mötet äger rum på,
Parkgatan 49, Göteborg
Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Jakten på framtidens ledarskap

Med digitaliserade kunder och ökande förändringstakt ställs helt nya krav på snabbrörlighet och dynamik. Våra traditionella organisations- och ledarskapsmodeller utmanas i grunden.

Johan Waller är en av grundarna till Centigo. Med sina 300 medarbetare använder de sig själva som fullskaleexperiment i jakten på framtidens ledarskap. De har inga chefer, budgetar eller centrala planer. Vad fungerar och vad fungerar sämre? 

KUNSKAP: Johan kommer att beskriva hur de har organiserat sig själva med målet att bli en arbetsplats för livet och hur de har rustat sig för de utmaningar de tror framtidens företagande står inför. 

BENCHMARKING:  Tillsammans kommer vi bland annat diskutera: Vad är framtidens organisations- och ledarskapsmodell? Hur säkerställer vi att våra företag och verksamheter kan ledas och fungera i morgondagens snabbföränderliga värld? Hur lyckas företag skapa engagerade medarbetare och etablera en värdegrund som medarbetarna inte bara tar till sig utan lever och andas och som i slutändan leder till större konkurrenskraft och högre lönsamhet? 

VERKTYG: Du kommer att få reflektera över vad som krävs av just din organisation för att ta ett kliv närmare framtidens ledarskap. Var börjar man och hur bygger man in ständig utveckling i företagets DNA?

 

INSPIRATÖR

Johan Waller grundade Centigo 2002 tillsammans med Kristian Liljefors och Fredrik Palmgren. Från en mångårig bakgrund som managementkonsult har ett intresse för framtidens ledarskap vuxit fram, ett ämne som han nu blivit en erkänd inspiratör inom. Bland annat har han varit med i Framgångspodden och paneldebatter i Almedalen.
VILL DU LIGGA STEGET FÖRE DINA KONKURRENTER? GÅ MED I NEXT INSIGHT IDAG.

Detta möte är för dig vars företag är deltagare i NEXT INSIGHT.  Vill du veta mer om hur ditt företag går med, kontakta Malin Lundvall

Läs mer om Next Insight 


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Mötet äger rum på

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

Boka plats / intresseanmälan


Gör ett val