Next Insight sänds online & äger rum på vårt kontor i Göteborg,
Online & Göteborg
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Hållbart företagande - full fart mot framtiden

För företag finns det mycket att vinna på att ta en hållbar position på marknaden och bli en symbol för positiv förändring.

Hållbarhet står högt på många agendor just nu och detta årtionde är ett race för att de satta målen till 2030 ska nås. Vid det här tillfället gör vi en djupdykning i ämnet och ger er verktygen för att framtidssäkra er affär.

KUNSKAP: Vi tittar på trender och de stora skiften som sker nu och påverkar alla företag, stora som små, samt diskuterar hur vi kan integrera hållbarhet i vår strategi och ta en hållbar position.

BENCHMARK: Hur arbetar er organisation med hållbarhet? Vilka utmaningar ser ni med ert hållbarhetsarbete?

VERKTYG: Modeller, ramverk och case som stöd för att framtidssäkra din affär.

INSPIRATÖR
Anna Lundin är vd och grundare av One Planet Brands. Passionerad varumärkes- och hållbarhetsstrateg med syfte att påskynda den hållbara omställningen. Över 15 års erfarenhet av utveckling av affärs-, varumärkes- och hållbarhetsstrategier. Senast i rollen som marknads- och försäljningschef på Sveriges Olympiska Kommitté.
 
OBS!

Denna gång kan du välja att delta på plats hos oss på Parkgatan 49 eller via länk. Vi samlar inte alla i samma rum utan delar upp er i grupper om max sju personer där respektive mötesrum är uppkopplat till Zoom. Efter sin presentation går Anna runt och lyssnar till era diskussioner och erfarenhetsutbyten samt svarar på frågor. Om du är med på länk erbjuder vi också möjlighet till frågestund och diskussionsgrupper. Om de nuvarande skärpta restriktionerna ändras, kan detta möte komma att bli helt digitalt.

VILL DU LIGGA STEGET FÖRE DINA KONKURRENTER? GÅ MED I NEXT INSIGHT IDAG.

Detta möte är för dig vars företag är deltagare i NEXT INSIGHT.  Vill du veta mer om hur ditt företag går med, kontakta Malin Lundvall

Läs mer om Next Insight

Next Insight sänds online & äger rum på vårt kontor i Göteborg

Var:
Online & Göteborg


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Boka plats / intresseanmälan


Jag deltar

Gör ett val