Mötet äger rum på,
Parkgatan 49, Göteborg
Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Next Insight: Hållbara affärsmodeller

Vill du ligga steget före? Stärk din konkurrenskraft genom Next Insight, vårt nya forum för trendspaning och omvärldsbevakning.

Medellivslängden stiger, den första bebisen att bli 200 år är redan född. Tvärtom är det för affärsmodellerna, där den accelererande teknikutvecklingen gör livslängden allt kortare. Utvecklingen ställer krav på helt nya förmågor i våra företag. Hur ska vi tänka och agera för att hänga med?

KUNSKAP: Linus Malmberg är utbildare inom affärsmodeller, affärsutveckling och transformation. Under det här tillfället hjälper han oss att få perspektiv på vår samtid, vilket är en förutsättning för att kunna ta tillvara på dess möjligheter. Vad är det som händer och varför händer det just nu?

BENCHMARKING: Tillsammans diskuterar vi hur framtidens affärsmodeller ser ut och vad som krävs för att ställa om till de nya förutsättningarna.

VERKTYG:  Som deltagare får du perspektiv på olika skeenden i vår samtid och hur de påverkar ditt företag, samt tips på vad du och din organisation behöver göra för att vara relevanta – även imorgon.

INSPIRATÖR

Linus Malmberg är entreprenör, inspiratör och rådgivare med 20 års erfarenhet från att driva komplexa förändringar i både stora och små företag över hela världen.
VILL DU LIGGA STEGET FÖRE DINA KONKURRENTER? GÅ MED I NEXT INSIGHT IDAG.

Detta möte är för dig vars företag är deltagare i NEXT INSIGHT.  Vill du veta mer om hur ditt företag går med, kontakta Malin Lundvall

Mötet äger rum på

Var:
Parkgatan 49, Göteborg


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Boka plats / intresseanmälan


Gör ett val