Mötet äger rum på,
Parkgatan 49, Göteborg
Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Next Insight: Framtidens arbetsplats

Vill du ligga steget före? Stärk din konkurrenskraft genom Next Insight, vårt nya forum för trendspaning och omvärldsbevakning.

Artificiell intelligens, gig-ekonomi och co-working är bara några av de faktorer som nu förändrar våra yrken och arbetsplatser. Vi behöver vi bli bättre på att förstå på vilket sätt. Och hur vi kan ta ägandeskap och forma framtiden så som vi vill ha den?  Vi har bjudit in entreprenören Mikael Ahlström som bland annat driver ett framgångsrikt co-working space, The Park, och är engagerad i digitala mediaskolan Hyper Island.

KUNSKAP: Vi fördjupar oss i några av de tekniska trenderna som påverkar våra yrken och arbetsplatser samt tittar på vilka krav det  ställer på arbetsmiljöer framöver. 

BENCHMARKING:  Hur organiserar vi oss för en mer flexibel projektstruktur med virtuella team? Hur går vi från kunskapsorganisationer till lärandeorganisationer? Dessa är några frågor som vi  kommer att diskutera tillsammans.

VERKTYG: Du får konkreta förslag på hur du kan förbereda din organisation för flexibilitet och lärande. 

 

INSPIRATÖR

Mikael Ahlström är entreprenör med över 20 års erfarenhet från digitalisering. Idag driver han bland annat The Park, ett co-working space med 1000 medlemmar. Men är också engagerad i digitala media skolan Hyper Island och hjälper storbolag, start-ups och myndigheter i deras transformation mot en mer digitaliserad värld.
VILL DU LIGGA STEGET FÖRE DINA KONKURRENTER? GÅ MED I NEXT INSIGHT IDAG.

Detta möte är för dig vars företag är deltagare i NEXT INSIGHT.  Vill du veta mer om hur ditt företag går med, kontakta Malin Lundvall

Läs mer om Next Insight 

Mötet äger rum på

Var:
Parkgatan 49, Göteborg


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Boka plats / intresseanmälan


Gör ett val