Mötet äger rum på,
Parkgatan 49, Göteborg
Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Next Insight: Digitalisering

Vill du ligga steget före? Stärk din konkurrenskraft genom Next Insight, vårt nya forum för trendspaning och omvärldsbevakning.

Den digitala utvecklingen går fort och påverkar hela samhället. Inom näringslivet står vi inför oändliga möjligheter, men också utmaningar kring hur digitaliseringen ska öka den egna verksamhetens affärsnytta.

KUNSKAP: Tillsammans med Arash Gilan, digital expert och företagsledare, fördjupar vi oss i den digitala världen och undersöker brytpunkten mellan människa och maskin. Enligt honom tillhör framtiden de bolag som lyckas identifiera och dra nytta av maskinens, respektive människans, fördelar. Men vilka är de? Och hur får vi dem att verka så effektivt som möjligt tillsammans?

BENCHMARKING: Vi utbyter erfarenheter kring hur olika företag arbetar med digitalisering idag och blickar mot framtiden. När är digitaliseringen ett stöd och när blir den ett hinder?

VERKTYG: Som deltagare får du en konkret förståelse för vad digitalisering innebär. Hur man kan ta sig an frågan samt varför framtiden innebär att hitta den magiska brytpunkten mellan människa och maskin.

INSPIRATÖR

Arash Gilan är digital expert och vd för Viva Media, en av Nordens största byråer inom digital marknadsföring. Just nu aktuell med boken Apparnas planet, tillsammans med Jonas Hammarberg.
VILL DU LIGGA STEGET FÖRE DINA KONKURRENTER? GÅ MED I NEXT INSIGHT IDAG.

Detta möte är för dig vars företag är deltagare i Next Insight.  Vill du veta mer om hur ditt företag går med, kontakta Malin Lundvall

Mötet äger rum på

Var:
Parkgatan 49, Göteborg


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Boka plats / intresseanmälan


Gör ett val