Nätverksträffen äger rum på Västsvenska Handelskammaren,
Parkgatan 49, Göteborg
BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

Prova på nätverk: Strategigrupper för Chef & ledare

I strategigrupperna löser vi ledarskapsutmaningar under sekretess, i skräddarsydda grupper. Nätverket är till för chefer och ledare som passerat behovet av traditionella utbildningsinsatser.

Arbetar du som chef eller ledare? Är du nyfiken på hur Västsvenska Handelskammaren arbetar för att underlätta för dig att göra ett ännu bättre jobb?

I strategigrupperna träffas chefer och ledare med olika ansvarsområden, från olika branscher, för att diskutera strategiska ledarskapsfrågor. Här får du bekräftelse på att ditt företag är på rätt väg, eller insikt om att ni behöver tänka om. Nätverket består av skräddarsydda grupper som träffas under sekretess – för att möjliggöra det fria samtalet och undvika att du hamnar i samma rum som en konkurrent.  

Under den här lunchen får du testa om nätverket är någonting för dig och ditt företag. Lunchen speglar en ordinarie nätverksträff för att du skall få en inblick i hur det vanligtvis fungerar.

UPPLÄGG

11:30 | Incheckning, vi hälsar välkomna och bjuder på enklare lunch

12:00 | Fördjupande rundabordsmöten kring aktuella ledarskapsfrågor, guidade av rutinerade samtalsledare

13:30 | Sammanfattning och avrundning 

Antalet platser är begränsat till personer som matchar kriterierna för strategigrupperna. Vi reserverar oss för att göra ett urval, så att nätverket blir så relevant som möjligt för alla deltagare.

Läs mer om strategigrupperna

Anmäl dig i formuläret nedan och säkerställ din plats redan nu. Varmt välkommen!

Nätverksträffen äger rum på Västsvenska Handelskammaren

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

Jag vill ansöka om eN PLATS


Här gör du ditt val