Nätverksträffen äger rum på Handelskammarens huvudkontor,
Parkgatan 49, Göteborg
BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

The sky is the limit - hur högt kan tornet bli?

Möt superentreprenören Ola Serneke i ett samtal om framtiden, värderingar och om vad som händer i hans snabbt växande företag.

Han vill förändra branschen och skapa ett världsledande byggbolag. Bygget av Karlastaden och Nordens högsta hus pågår för fullt på Lindholmen och bolagets logga syns vid fler och fler byggplatser.

Samtidigt finns ett djupt samhällsengagemang och ett driv att bidra till utveckling. Ola Serneke vågade bygga i nordöstra Göteborg när få andra såg möjligheter där och han drar sig inte för att ta ställning för flyktingmottagande och mot rasism.

På Oss emellan den 23 januari får vi träffa Ola i ett nära samtal om hur han lyckats skapa företaget som nu bidrar till utvecklingen i många av våra städer. Vi får höra mer om alla projekt och vem Ola är bakom den lite kaxiga attityden och alla framgångar.

Läs gärna mer om Serneke här.

Denna nätverksträff är ett Oss emellan-event endast för dig som är med i något av av våra fyra olika nätverk Exec, Next&Now, Strategigrupper eller Young Professionals. 

Vad är ett Oss emellan?


Konceptet Oss emellan är en stor nätverksträff som samlar hela Handelskammarens nätverk. Ett tillfälle där Young Professionals, chef och vd knyter kontakt med varandra. Från scen inspireras du av ett spännande företag eller framgångsrik ledare.

Nätverksträffen äger rum på Handelskammarens huvudkontor

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS